Wishlist

Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.bmxmagazin.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

  • BMXMagazin face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii, informatii legate de stoc sau pret pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
  • Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
  • Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
  • Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
  • BMXMagazin si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei BMXMagazin.
  • Denumirile generice ale categoriilor si subcategoriilor: skate, snowboard, bmx, shoes, mountainbike, deck, track, flip flops etc sunt denumiri generice ale brand-urilor pe care BMXMagazin le comerciaza. Aceste denumiri se regasesc in cataloagele si site-urile brand-urilor respective.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului bmxmagazin.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul bmxmagazin.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor bmxmagazin.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Sibiu, Romania.

Dispozitii finale

BMXMagazin isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.bmxmagazin.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Certificate de garantie si instructiuni intretinere


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Newsletter

Primesti, la abonare, un voucher de 20 lei pe care poti sa-l folosesti oricand!